Fogbeültetés


Életreszóló, teljesértékű megoldás.
Akár csak egy fog beültetésére, vagy teljes fogatlanságtól való felépítésre.
A legkíválóbb implantátum rendszerek közülük az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudjuk javasolni.
 straumann  

Jelenkezzen konzultációra!


Tovább

Gyökérkezelés


Begyulladt fogak esetén, a foggyökér megmentése érdekében gyökérkezelést alkalmzunk.
Biztonságos kezelés az egészség megörzéséhez.

Tovább

Mosoly restaurálás

- szép és egészséges mosolyért


Precízió CAD-CAM technológiával

Fogfelépítés, Fogfehérítés
Korona, Híd, Porcelán héj, Inlay, Onlay

Fogpótlás Esztétikai kezelések

Elérhetőség

Kérjen ingyenes konzultációt

Itt vagyunk

5 fontos tipp a szép mosolyhoz

1.  Járjon rendszeresen fogászati szűrésre!

Rendszeres fogászati kontroll mellett megelőzheti a fogászati problémákat, vagy azok súlyosbodását, mert az estleges kezdeti gyulladások, szuvasodások nem járnak még fájdalommal. Fogorvosa szaktudásával és eszközeivel segít megőrizni az Ön ragyogó mosolyát.

2.  Ne dohányozzon!

A dohányzás rosszindulatú elváltozásokat, szívproblémákat és agyvérzést okozhat, de emellett a fogak elvesztéséhez is jócskán hozzájárulhat. A dohányzás a szájüreg mikro flóráját rossz irányban változtatja, és nyálkahártya irritációt okoz.
A dohányzás a szájüregi rák kialakulásának kockázatát is jelentősen megnöveli.

3.  Ügyeljen az egészséges étkezésre!

A megfelelő rágás egy fontos része a táplálkozásnak. A rágás során a fog öntisztuló folyamatot végez sajátmagán.
Az egészséges ételek nemcsak a testnek, de a fogaknak is jót tesznek.
A helyes étkezésből származó tápanyagok segítenek a fogszuvasodás és ínysorvadás legyőzésében. (pl.:zöldség és a legtöbb gyümölcs)
A fogászati problémák okozói közt első helyen a túlzott cukorfogyasztás áll.

4.  Kerülje a túlzott cukorfogyasztást!

Fogszuvasodás a következménye a túlzott cukorfogyasztásnak.
A fogszuvasodás elsősorban a hiányos szájhigiéne következménye, azonban törekedjünk az étkezések között a fogmosás után mellőzni a szénhidrát tartalmú ételeket és italokat, ide értve az akár 100%-os gyümölcsleveket, cukorkákat, kakaót, szénsavas üdítőket, kekszeket, ropit, egyebet. Ezeket inkább étkezések után fogyasszuk, majd alapos fogmosás, fogselymezés, nyelvtisztítás és szájzuhany javasolt.
A megfelelő szájápolásnak egyaránt része az ún. “professzionális szájhigiéne”, melyet a rendelőben a fogorvos vagy a szájhigiénikus szakember végez:
  •  fogkő eltávolítás íny felett és íny alatt,
  •  a fogfelszínek simára polírozása.

5. Használjon minden este fogmosás után fogselymet, majd szájöblítőt!

Rendszeres legyen az  alapos szakszerű fogmosás, fogselymezés, nyelvtisztítás és szájzuhany, illetve szájöblítő használata.
Naponta legalább kétszer mosson fogat és a nyelvét se hagyja ki!
Ebből legalább az egyik fogmosás lefekvés előtt legyen, majd ezt követően használjon fogtisztító selymet, így eltávolíthatja a fogszuvasodást és ínysorvadást okozó baktériumokat és lepedéket.

Legutóbbi cikkek

CT röntgen

Ingyenes konzultáció

Ingyenes konzultációért keressen minket az alábbi címeken 06 70 621 99 94 06 74 416 700 Szekszárd, Mátyás király u. …

Tisztelt Páciensünk!

Csapatunk továbbra is a legmegbízhatóbb minőségben szolgáltatja kezeléseit, rendkívül modern felszereltséggel, szakmai tudással, és higiéniával. Árainkon nem változtatunk, és minőségben …

rowimplants

Egyáltalán, mi is az a fogbeültetés, avagy az implantáció?

Amíg a hagyományos fogpótlási eljárások során a fogorvos a fogak korona részét pótolja, addig fogbeültetéses fogpótlás során a hiányzó gyökeret is …

A fogbeültetés feltételei

Fontos, hogy egészséges csontozattal és ínyszövettel rendelkezzen a páciens, amit rendszeres szájhigiéniával ér el. Fontos tudni, hogy a titán implantátumokkal …

Üdvözöljük!

Honlapunkon átfogó szakmai cikkek tájékoztatják Önt kezeléseinkről, hogy felkészültebben érkezzen hozzánk. A cikkek olvasása során a kedves Páciens tudást nyer kezeléseink tudományáról. Büszkék vagyunk rá, hogy rendelőnket az elmúlt évek során több mint 6.000 páciens választotta fogorvosi problémáinak megoldása érdekében. Van, aki azért talál ránk, mert fogorvosi rendelőnk Szekszárd belvárosában, jól megközelíthető helyen található.

Másokat elsősorban a profi hozzáállás és az empatikus fogorvos csapat nyeri meg, akik székében a kezelések fájdalommentesek, pontosak és jól megtervezettek. Sokan keresnek fel minket azzal az igénnyel, hogy prémium kategóriájú, kifejezetten magas esztétikai igényű fogászati szolgáltatásokat vegyenek igénybe, mint fogbeültetés, fogpótlás és egyéb kezelések. A rendelőnkben dolgozó fogorvosok és fogszakorvosok nagy örömmel fogadják az általános, hétköznapi fogászati problémákkal érkező pácienseket, igyekszünk minél előbb, magas szintű és fájdalommentes ellátást nyújtani a hozzánk fordulóknak.

A rendelőt folyamatosan fejlesztjük, így mind a technikai mind a tudás bázisunk egyre gazdagabb. Büszkék vagyunk arra, hogy technikai hátterünk, tudásunk és tapasztalatunk segítségével minőségi ellátást nyújthatunk a fogászat szinte teljes spektrumában, legyen szó általános fogászatról, esztétikai fogászatról, fogpótlásokról, fogfehérítésről, fogszabályozásról fogínyproblémák vagy fogbeültetésről. Jöjjön hozzánk bizalommal.

 

logo

 

szép és egészséges mosoly,
mindenkinek